Artikler /

Diggresjon - ett nytt radioprogram

Diggresjon - ett nytt radioprogram

Diggresjon - ett nytt radioprogram

På onsdag kan du lyttet til et helt nytt radioprogram. Diggresjon har sin første sending nå på onsdag kl 18.00.

Postet av Martin Rotmo, 01.11.2010

Diggresjon er et radioprogram laget av Børge Solbakk og Martin Rotmo. Begge har tidligere erfaring med radio. For et halvt år tilbake var de medlem i radiogruppa "Ung og Dum". Det var den gangen, nå er gutta endelig klar med ett helt splitter nytt radioprogram.

Hvor hører jeg Diggresjon?
Diggresjon kommer til å gå hver onsdag kl 18.00 på lokalradiokanalen, Radio Midt-Trøndelag. De sender så og si over hele Trøndelag utenom sør for Trondheim. Du kan uansett lytte til programmet på Diggresjons egen hjemmeside www.diggresjon.no (vil være tilgjengelig fra 03. november). Du finner mye mer informasjon om hvordan du kan lyte og delta i sendingene på deres hjemmeside.

Ett ungdomsprogram
Hvorfor skal jeg lytte til radio tenker du kanskje. Det har gutta et godt svar på. På deres hjemmeside står det "Dette programmet er for at du hver onsdag ettermiddag kan ta en time vekk fra alt det dagligdagse og slappe av med underholdning, god musikk, og morsomme spill (...) du kan høre, chate og spille ett gratis onlinespill under hele sendingen. Dette kan være ett flott avbrekk fra lekser og lesing til prøve. Sett av en time i uka der du kan slippe og tenke på de daglige rutinene."

Tune inn på Radio Midt-Trøndelag eller gå inn på www.diggresjon.no førstkommende onsdag, og hver onsdag deretter kl 18.00