Artikler /

Rotmo.net har pusset opp!

Rotmo.net har pusset opp!

Nå har hele nettsiden fått en skikkelig overhaling. Stilrent design og enklere navigasjon.

Postet av Martin Rotmo, 08.03.2012

Nytt design
Denne gangen har hele designet blitt pusset opp. Jeg har byttet ut mye tekst med enkle oversiktlige bilder. For å få en roligere opplevelse av siden har også mange av bildene fått en fade effekt fra svart/hvit til farge.

Enklere navigasjon
Jeg har nå flyttet navigasjons menyen til venstre for innholdet. Når du trykker på en side som har flere subsider kommer de i blått under den siden du er på. Du vil derfor til en hver tid ha mulighet til å gå tilbake dit du kom fra. En banelenke finner du også øverst til høyre på innholdssiden. Den viser hvilken side du kom i fra og hvilken side du er på nå.

Hvis du har problemer med å finne noe kan du bruke søk knappen. Da kan du søke igjennom alt på nettsiden for å finne det du leter etter.

Ta kontakt
Kontaktskjemaet har også kommet tilbake. Du kan enkelt sende meg en liten melding direkte fra nettsiden, uten å logge inn på din e-post klient. Du vil få en kopi av melding du sendte samtidig som du får svar fra meg. Hvis du ønsker å ta kontakt via e-post er selvfølgelig også det mulig.

Se film i mørket
Nå er det lettere for øynene å se på kortfilmene og trailerene som ligger på nettsiden. Med en mørkere bakgrunn og mindre tekst er det ikke mye å forholde seg til, og derfor bedre.

Hvis du har tilbakemeldinger kan du godt bruke kommentarfeltet under.