Artikler /

Levanger-avisa har kjempegjeld

Levanger-avisa har kjempegjeld

Fredag 23. mars linket Levanger-avisas nettutgave til filmen Ka-Tsjiiing. Filmen som handler om å sette seg i kredittgjeld.

Postet av Martin Rotmo, 25.03.2012

Levanger i kjempegjeld
Redaktøren i Levanger avisa kom tilfeldigvis over filmen Ka-Tsjiiing denne fredagen. Filmen ble laget av klassen min på Medier- og Kommunikasjon da vi gikk på Levanger vgs. i 2010. Filmen ble laget i et oppdrag fra NAV Verdal. NAV bruker nå filmen i forbindelse med foredrag om det å sette seg i kredittgjeld rundt om kring på videregående skoler i fylket.

Gode tilbakemeldinger
Det skulle ta filmen 2 år etter produksjon før den kom i avisa, men nå har det altså skjedd. Kommentarfeltet ble fort oppfylt av kommentarer. Dog, de fleste handlet om pengepolitikk. De kommentarene som handlet direkte om filmen var uansett bare positive.

Anders Grønli, Levanger skrev:
"Vel, vel .. nå må vi passe oss for at debatten ikke havner for langt unna den fine filmen ungdommen har laget :):)"

"Her skulle jeg vel nevnt at filmsnutten som Levanger Videregående har laget er veldig profesjonell. Virkelig gjennomført ... og temaet er jo så aktuelt."


Béla Tarr skrev:
"Dette var virkelig bra! Kjempekult!"

Se filmen her
Filmen Ka-Tsjiiing har ligget på Rotmo.net i snart 2 år, og du kan fortsatt se filmen her på nettsiden. Du kan også se bak kulissene, tabber, tester og trailere til filmen. Klikk deg inn på NAV Film siden for å se alt dette!

Kilde: Levanger-avisa (utilgjengelig)