Artikler /

Nytt design er endelig ferdig

Nytt design er endelig ferdig

Nytt design er endelig ferdig

Etter lang tid med prøving og feilen er endelig det nye designet til Rotmo.net ferdig.

Postet av Martin Rotmo, 25.03.2013

Nytt design
Denne nettsiden har opp igjennom tiden utviklet seg og endert design ofte. Da jeg på nytt skulle gjøre om på siden endte det med en litt mer minimalistisk fremtoning.

Hva er nytt?
Jeg har kuttet i antall forskjellige sider du må innom for å finne informasjon. Du kommer deg dit du skal ved å trykke på en av linkene i menyen over. Det har også blitt enda enklere å finne meg på sosiale medier. Lenker til Twitter, LinkedIn og Vimeo ligger også på toppen av siden helle tiden.

Forsiden er preget av bilder fra forskjellige produksjoner. Denne oppdateres hele tiden etter nye oppdrag. De nyeste artiklene ligger på et banner på bunnen av siden. Hvis du ønsker å se flere saker ligger alle på nyhetsiden.

(saken fortsetter under bildet)

Videosiden

Videospilleren
En av de største endringene er gjort på videospilleren. Her har jeg skrevet mer informasjon om videoen, byttet ut spilleren til en HTML5 spiller som bruker Flash vis HTML5 ikke støttes og jeg linker til videoen hvis den fins på f.eks YouTube eller Vimeo. Du kan enkelt skjule informasjon om videoen eller sette filmen i fullskjerm. Noen filmer har også teksting på norsk og engelsk. 

Se alle oppdragene
Jeg har en side der det er en oversikt over alle oppdrag jeg har gjort både med lyd/lys, filmer, radio og teaterforestillinger. Det som er nytt på den siden er at du kan se bilder fra de forskjellige oppdragene.

Portefølje
Du finner all informasjon om meg, hva jeg har gjort, jobber, CV og attester her på Rotmo.net Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på.