Artikler /

Bortkommen kassett funnet

Bortkommen kassett funnet

Bortkommen kassett funnet

Navfilmens manglende kassett med masse bakommaterialet er endelig funnet.

Postet av Martin Rotmo, 24.12.2013

Hva er det snakk om?
Da Medier- og kommunikasjon ved Levanger videregående skole i 2010 fikk i oppgave å lage en informasjonfilm for NAV Verdal, var vi kjappe med å begynne å filme bak kulissene. Dette ville vi dokumentere for vår egen del, og nå også for alle andre interesserte. Allerede samme år kom bakomfilmen ut på denne nettsiden, men noe manglet...

En hel opptaksdag var borte vekk
Vi filmet bak kulissene på samtlige opptaksdager den lange uka. Men da jeg satte igang å redigere bakomfilmen var det en kassett som manglet. Jeg lette høyt og lavt, men fant den ikke, og måtte til slutt klare meg uten. For dere som ikke viste det, er det ikke mulig å se, men for meg har disse klippene vært et savn i lang tid.

Rydding
Da jeg skulle hjem til jul i år satte jeg meg ned for å se igjennom en haug av gamle DV kassetter, blant alle disse fant jeg ting som bakomfilm på Russerevyen 2010, råopptak av Kona eller livet, og til slutt den manglende kassetten fra Ka-Tsjiiing (nav filmen)s bakomfilm!

Nå kommer ny versjon!
Siden kassetten endelig er funnet, og allerede blitt digitalisert, kan jeg endelig redigere inn den dagen vi, elever på 18år, kjørte rundt i politibil, sperret veier og filmet på en politistasjon. Ny versjon vil bli lansert på denne siden i løpet av januar 2014. I mellomtiden har jeg noen stillframes dere kan se på: