Artikler /

Les gamle nyheter

Les gamle nyheter

Les gamle nyheter

Nå har alle de eldre nyhetsakene til Rotmo.net kommet tilbake

Postet av Martin Rotmo, 18.01.2014

Var borte
Rotmo.net som nettside ble opprettet i juni 2010, og helt siden da har jeg oppdatert nettsiden med informasjon om oppdrag, videoer og lignende som jeg har holdt på med. Jeg har også flere ganger siden da oppdatert designet på nettsiden. Noen ganger har jeg også bygget alt helt på nytt, og det var en av de gangene at de første nyhetene ble borte.

Fant dem på arkiv-side
Jeg kom over en nettside som har tatt "snapshot" av forskjellige nettsider opp igjennom tiden. Archive.org hadde flere av de gamle sidene til Rotmo.net lagret.

Nå er de tilbake
Nå har jeg lagt dem inn i dagens system, og fikset formateringen til å passe dagens design. Du kan se alle sakene ved å gå inn på Nyheter fanen, og klikke på "Vis flere nyheter...". Alle sakene fra "«Det De Ville gjort» - Premiere" og nedover er "gamle".

Gå tilbake i tid
Du kan fra før sjekke ut hvordan Rotmo.net så ut tidligere ved å skrive www.rotmo.net/old. Hvis du ønsker å gå lengre tilbake i tid skriver du bare /old/old. Per dags dato kan du skrive /old tre ganger for å se de tidligere versjonene.

Den aller første versjonen av Rotmo.net fins dessverre ikke lengre, men her er noen bilder som er tatt fra Archive.org sitt arkiv, og som viser hvordan Rotmo.net så ut i desember 2010, ca 6 måneder etter at siden ble opprettet:

Rotmo.net, 8. desember 2010. Skjermbilde fra www.Archive.org

Rotmo.net, 9. januar 2011. Skjermbilde fra www.Archive.org