Artikler /

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/9/1/rotmo.net/httpd.www/admin/core/security.php on line 204 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/9/1/rotmo.net/httpd.www/admin/core/security.php on line 236 Innspillingen av "Jeg Faller"

Innspillingen av "Jeg Faller"

I slutten av april var jeg lydmann på en ny kortfilm. Dette var en eksamensfilm for studenter på NTNU.

Postet av Martin Rotmo, 11.05.2015

Eksamensfilm
Det er eksamenstid, og da er det på tide med eksamensfilm. Jeg var lydmann under opptak av eksamensfilmen for 3. års filmstudentene ved NTNU.

Hektisk uke
I fem dager i strekk, 10-13 timer per dag filmet vi både ute i strålende vær, inne i trange leiligheter og ute i ikke fult så bra vær. Jeg hadde ansvar for alt av opptakslyd under produksjonen. Det innebar blant annet bom, mygg, kontentum, wild, ect. Jeg hadde Kristian Jøsok som lydassistent, som førte til et flott samarbeid på sett.

Jeg kan ikke si så mye om selve filmen enda, annet en at det er en spennende film om et par som nettopp har flyttet sammen i egen leilighet. Men dramaet dreier seg ikke rundt dems forhold, men noe enda mer psykisk mørkt.