Video / NAV filmenEn samling av alt!
Dette er en samleside for filmen "Ka-Tsjiiing" og alle videoene som er relaterte til den. "Ka-Tsjiiing" er en film som ble laget mens jeg gikk på videregående. Her kan du se filmen, bak kulissene, tabber og trailere.

Bak kulissene
Se hvordan elever fra videregående plana og filmet denne filmen. I Bak kulissene får du blant annet intervju med sentrale roller i crewet, innsikt i planleggingen og under opptak. I 2014 ble det også lagt til blant annet 25 minutter ekstra klipp som ikke har blitt vist før, samt flere voiceovere, oppusset video, lyd og tekst.

Trailere og Tabber
Du kan også se trailere til selve filmen og til den nye og gamle versjonen av bak kulissene. Alle disse versjonene er laget av meg, kun for å vises på denne nettsiden. Du finner også en samling av tabber og sånt som viser det som gikk galt, og hvordan vi lagde noen av effektene i filmen.

Extended edition
I 2014 klippet jeg sammen en versjon av filmen med scener som ble klippet vekk på grunn av lengde. Her får du blant annet hele historien til pianisten i kassebilen og hvordan det gikk med politibetjentene. Dette er en uoffisiel versjon som også kun ble laget for å vises på denne nettsiden.

"Musikkvideo"
Og til slutt finner du to musikkvideoer med Odin "Slegga" Johansen som synger om "Statens inkassobyrå" og om en "Lat jævel".

Produsert: 2010 - 2014

Kategori: Kortfilm Bakomfilm Trailer Nav Opplysningsvideo